Wellness en verzorging

Regelmatige verzorging en onderhoud van het gebit horen er nu eenmaal bij. Bekijk ons 'Dental Wellness menu' en kies een van onze verzorgende behandelingen. Je kunt bij ons ook gewoon binnenlopen voor het juiste advies.

Dental Wellness Royal

Deze Dental Wellness behandeling blinkt uit in veelzijdigheid. De mond wordt compleet verzorgd, opgepoetst en gepolijst. Bovendien worden de tanden en kiezen ontdaan van aanslag en oppervlakkige verkleuringen. Hiermee loop je fris en fruitig de deur uit!

Duur: 20 minuten
Prijs: 60 euro

Gronings Tussendoortje

Heerlijk verkwikkende behandeling waarbij je mond in korte tijd wordt opgepoetst en gepolijst. Ook de ruimtes tussen de tanden en kiezen worden zorgvuldig geschoond met zijde en miniborsteltjes.

Duur: 10 minuten
Prijs: 30 euro

Dental Wellness Intens

Een no-nonsense behandeling met degelijk schoonmaakwerk. Maar dan wel in onze stijl: vriendelijk, met zachte hand en volledige aandacht.

Duur: 15 minuten
Prijs: 45 euro

After Eight

Deze heerlijke wellness-behandeling is niet zonder reden vernoemd naar de beroemde chocolaatjes. De gehele mond wordt zachtjes handmatig gereinigd en krijgt een welverdiende massage. Na een verzorgende spoeling geniet je van een heerlijk schone en onbezorgde avond.

Duur: 30 minuten
Prijs: 90 euro

In overleg natuurlijk ook vóór 20.00 uur mogelijk.

dental wellness behandelingen

Aanslag verwijderen
– per 5 minuten
– per 10 minuten

Borstelen, rageren, flossen, polijsten of een combinatie per 5 minuten

 


€ 14,91
€ 29,82

€ 14,91

Tandsteen verwijderen
– beperkt
– gemiddeld
– uitgebreid*

Bleekbehandeling van The Bleach Company1


€ 14,91
€ 29,82
€ 59,64

€ 280,00

hoe staat het met jouw gebit?
test jezelf in vijf vragen.