wat kost het?

Minstens zo belangrijk als het ontvangen van de beste behandelingen is het kostenplaatje. Wat kost dat nu allemaal eigenlijk en is "Dental Wellness" niet duur? En hoe zit dat dan met mijn zorgverzekering, betalen die dat ook?

Vragen?
Omdat 11-48 juist kiest voor duidelijkheid en transparantie proberen we hier in te gaan op deze onderwerpen. Maar bij vragen: gewoon bellen of langskomen!

Tandartstarieven
De tandartstarieven zijn landelijk vastgelegd in de UTP-Tarievenlijst en voor elke tandartspraktijk gelijk. Waar we wel verschil proberen te maken als 11-48, is het bieden van mogelijkheden die passen bij jouw budget. We denken graag creatief en oplossend, maar houden daarbij wel aan onze hoge kwaliteitsstandaard vast.

Vergoeding door de verzekeraar
Wat een zorgverzekeraar vergoedt hangt van je persoonlijke polis af. Heb je geen aanvullende tandartspolis, dan zul je alles zelf moeten betalen. Verder is het belangrijk om te weten dat het eigen risico voor zorgkosten niets met jouw tandheelkundige vergoeding te maken heeft.
Als 11-48 Dental Wellness een factuur stuurt, gaat deze eerst via onze declaratieservice van infomedics naar je verzekeraar. Deze vergoed eventueel (een deel van) de kosten. Een restfactuur voor het deel dat je zelf moet betalen wordt per post of e-mail aan jou gestuurd, zodat je verder niets meer hoeft te regelen.

Jouw eerste bezoek
Meestal bestaat je eerste bezoek bij ons uit het opstellen van je risicoprofiel of de colorindex, het maken van 2 röntgenfoto's en het bespreken van de vervolgstappen.
De kosten hiervoor liggen rond de €73,- helaas inclusief de Covid-19 compensatie van €4,26 voor gestegen kosten en inspanningen.

 

Een voorbeeld
Neem nou Jelmer of Marieke. Beiden leggen hun eerste bezoek af bij 11–48 dental wellness. Beiden met uiteenlopende aandachtspunten en zorg. Lees hier verder wat het financieel betekent voor beiden, afgezien van hun verzekering.

Wellness behandelingen

dental wellness behandelingen

Aanslag verwijderen
– per 5 minuten
– per 10 minuten

Borstelen, rageren, flossen, polijsten of een combinatie per 5 minuten

 


€ 13,00
€ 26,00

€ 13,00

Tandsteen verwijderen
– beperkt
– gemiddeld
– uitgebreid*

Bleekbehandeling van The Bleach Company


€ 13,00
€ 26,00
€ 50,00

€ 250,00

Tandarts Tarieven

Toon meer tarieven