wij zijn 11-48

11–48 verandert de manier waarop je mondzorg beleeft. We zijn servicegericht en leggen de focus op preventieve zorg en bewustwording. Voeding, gedrag en hygiëne zijn namelijk de drie belangrijkste punten voor een gezonde mond en door hier aandacht aan te geven kunnen de meeste serieuze problemen eenvoudig voorkomen worden.
Natuurlijk bieden we ook oplossingen voor de meest complexe tandheelkundige problemen in een comfortabele en relaxte sfeer en geven we je de persoonlijke aandacht die je verdient, in plaats van je te behandelen als een nummer in een geprotocolleerde tandenfabriek.

Je bent natuurlijk ook van harte welkom met vragen over implantaten, esthetische wensen of normale tandheelkundige handelingen. Loop gewoon eens binnen!

 

“Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd!”
Receptioniste
Betsy Eising

Hoi allemaal mijn naam is Betsy en ik ben receptioniste bij 11-48 Dental Wellness. Ik vind het fijn om het stralende aanspreekpunt te zijn van onze praktijk. Zo zorg ik dat de afspraken netjes ingepland staan, beantwoord ik e-mails en ben ik zowel telefonisch als tijdens een klantbezoek het eerste aanspreekpunt voor jou. Ik voel me erg op mijn gemak hier en hoop alle klanten datzelfde gevoel te bezorgen. Service met een smile.

“Grenzeloze ambitie en hart voor mijn klanten.”
Tandheelkunde
Maurits Hohmann

Ik studeerde tandheelkunde in Groningen en haalde mijn bul in 2008. Twijfelend tussen een carrière als tandarts of toch als ‘levenskunstenaar’ ging ik werken bij De Boer Tandartsen. Al snel werd duidelijk dat de tandheelkunde genoeg ruimte biedt om gepassioneerd te raken en een eigen visie op het vak te ontwikkelen. Met het concept voor Dental Wellness besloot ik dit in de praktijk te brengen en een nieuwe plek voor de mond te starten in het hart van Groningen. Naast algemene tandheelkunde specialiseerde ik mijzelf onder meer in esthetische tandheelkunde, implantologie en het vinden van creatieve oplossingen voor complexe tandheelkundige problematiek. 

“Life is to celebrate!”
Tandartsassistente
Irene Heyzer

Ik ben Irene! Nadat ik mijn leven als lerares engels in Indonesië heb achtergelaten en voor de liefde naar Nederland kwam ben ik de tandheelkunde ingerold. Ik heb me laten opleiden in verschillende praktijken en mijn diploma toen ook maar behaald. Ik vind het geweldig om te zorgen dat alles goed is geregeld. Dan pas kan iedereen zijn werk goed doen! Als assistente bij 11-48 Dental Wellness merk ik echt dat ik verschil kan maken en kan helpen om hoogwaardige zorg te bieden, terwijl het voor de klant allemaal heel relaxt gaat!

“blijft gewoon lekker relaxt”
Tandheelkunde
Ward Erkens

De afgelopen jaren heb ik in verschillende praktijken rondom Groningen gewerkt en ervaring opgedaan voordat ik bij 11-48 Dental Wellness begon. Ik vind het belangrijk om mijn werk op hoog niveau uit te voeren, maar wil dit wel binnen een fijne setting en omgeving voor de klant doen. Bij 11-48 Dental Wellness heb ik deze combinatie gevonden en kan ik me met veel plezier verder ontwikkelen. Vooral qua implantologie en chirurgie probeer ik mijn mogelijkheden uit bouwen en hoogwaardige behandelingen voor complexe probelemen te bieden.

“je wilt toch gewoon geen vies bekkie?”
Paro-preventieassistente
Carolien van Beek

Als paro-preventieassistente zorg ik ervoor dat je niet alleen een schone mond krijgt, maar dat jij zelf ook weet wat je moet doen om je mond fris en fruitig te houden. Door alle cursussen die ik heb gevolgd kan ik een groot deel van behandelingen van de mondhygiëniste ook uitvoeren en blijft het werk voor divers en uitdagend. Ik geniet ervan om met zorg en aandacht te handelen omdat je dat als klant ook echt ervaart!

 

 

“Ik meen het hoor!”
Mondhygiene
Lotte Ezendam

Ik ben Lotte, mondhygiëniste bij 11-48 Dental Wellness. In 2017 ben ik direct na mijn studie bij 11-48 Dental Wellness begonnen. De vernieuwende denkwijze en frisse mentaliteit hier vind ik heel fijn. Dat we daarnaast heel serieus kunnen zijn over onze zorg, maar het wel zo aanbieden dat mensen iets dat normaal niet als fijn wordt ervaren, toch wat beter voelt vind ik geweldig. Als mensen problemen hebben die we samen kunnen oplossen en ik ze een aantal maanden later terugzie en duidelijk het resultaat kan merken voelt dat echt goed.