wij zijn 11-48

11–48 verandert de manier waarop je mondzorg beleeft. We zijn servicegericht en leggen de focus op preventieve zorg en bewustwording. Voeding, gedrag en hygiëne zijn namelijk de drie belangrijkste punten voor een gezonde mond en door hier aandacht aan te geven kunnen de meeste serieuze problemen eenvoudig voorkomen worden.
Natuurlijk bieden we ook oplossingen voor de meest complexe tandheelkundige problemen in een comfortabele en relaxte sfeer en geven we je de persoonlijke aandacht die je verdient, in plaats van je te behandelen als een nummer in een geprotocolleerde tandenfabriek.

Je bent natuurlijk ook van harte welkom met vragen over implantaten, esthetische wensen of normale tandheelkundige handelingen. Loop gewoon eens binnen!

 

“Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd!”
Receptioniste
Betsy Eising

Hoi allemaal mijn naam is Betsy en ik ben receptioniste bij 11-48 Dental Wellness. Ik vind het fijn om het stralende aanspreekpunt te zijn van onze praktijk. Zo zorg ik dat de afspraken netjes ingepland staan, beantwoord ik e-mails en ben ik zowel telefonisch als tijdens een klantbezoek het eerste aanspreekpunt voor jou. Ik voel me erg op mijn gemak hier en hoop alle klanten datzelfde gevoel te bezorgen. Service met een smile.

“Grenzeloze ambitie en hart voor mijn klanten.”
Tandheelkunde
Maurits Hohmann

Ik studeerde tandheelkunde in Groningen en haalde mijn bul in 2008. Twijfelend tussen een carrière als tandarts of toch als ‘levenskunstenaar’ ging ik werken bij De Boer Tandartsen. Al snel werd duidelijk dat de tandheelkunde genoeg ruimte biedt om gepassioneerd te raken en een eigen visie op het vak te ontwikkelen. Met het concept voor Dental Wellness besloot ik dit in de praktijk te brengen en een nieuwe plek voor de mond te starten in het hart van Groningen. Naast algemene tandheelkunde specialiseerde ik mijzelf onder meer in esthetische tandheelkunde, implantologie en het vinden van creatieve oplossingen voor complexe tandheelkundige problematiek. 

“Volop genieten van de momenten van geluk!”
Tandartsassistente
Suzanna Stoker

Voor sommige klanten ben ik een oude bekende, maar voor de nieuwe stel ik mij graag voor! Ik ben Suzanna Stoker en werkzaam als preventieassistente in deze 'niet-gewone' stadspraktijk. Zelf woon ik in een klein dorpje in Drenthe en deze combinatie vind ik heerlijk. Met mijn team en collega's wil ik jullie graag adviseren, motiveren en maatwerk leveren op het gebied van preventie. En er samen alles aan doen om jou te laten genieten van een gezonde en schone mond.

“blijft gewoon lekker relaxt”
Tandheelkunde
Ward Erkens

De afgelopen jaren heb ik in verschillende praktijken rondom Groningen gewerkt en ervaring opgedaan voordat ik bij 11-48 Dental Wellness begon. Ik vind het belangrijk om mijn werk op hoog niveau uit te voeren, maar wil dit wel binnen een fijne setting en omgeving voor de klant doen. Bij 11-48 Dental Wellness heb ik deze combinatie gevonden en kan ik me met veel plezier verder ontwikkelen. Vooral qua implantologie en chirurgie probeer ik mijn mogelijkheden uit bouwen en hoogwaardige behandelingen voor complexe probelemen te bieden.

“je wilt toch gewoon geen vies bekkie?”
Paro-preventieassistente
Carolien van Beek

Als paro-preventieassistente zorg ik ervoor dat je niet alleen een schone mond krijgt, maar dat jij zelf ook weet wat je moet doen om je mond fris en fruitig te houden. Door alle cursussen die ik heb gevolgd kan ik een groot deel van behandelingen van de mondhygiëniste ook uitvoeren en blijft het werk voor divers en uitdagend. Ik geniet ervan om met zorg en aandacht te handelen omdat je dat als klant ook echt ervaart!

 

 

“Een goed gebit is gewoon awesome!”
Mondhygiene
Annabelle Spiekman

Ik ben Annabelle, mondhygiënist bij 11-48. Tijdens en na mijn opleiding in Groningen heb ik in verschillende praktijken gewerkt en ervaring kunnen opdoen. Maar hier bij 11-48 ben ik helemaal op mijn plek. Niet alleen door het leuke team waarbij ik helemaal mezelf kan zijn, maar met name door de wijze waarop we onze klanten helpen. Met preventieve zorg en hygiëne hoog in het vaandel, zonder die typische klinische 'tandartspraktijk vibe'. Dat maakt het voor mij makkelijker om de beste zorg op die net wat andere, fijnere manier te kunnen bieden. Ik hou er ook van om te blijven leren en daag mezelf graag uit en 11-48 biedt me hiervoor de ruimte.

 

 

“Een stralende lach is een visitekaartje!”
tandartsassistente
Esmée Koster

Ik ben Esmée en ik ben sinds begin 2020 aan het werk als assistente. Ik woon nu alweer sinds 2015 in het mooie Groningen, waar ik ook de opleiding tot assistente aan het Noorderpoort heb gevolgd. Het assistentevak is veelzijdig en verveeld nooit (vind ik). Elke persoon is anders en elk probleem is weer anders aan te pakken. Daarnaast werk ik ook achter de balie en ik vind het leuk dat mensen mijn gezicht bij binnenkomst soms als eerste zien:)

Ik vind het belangrijk om onze klanten altijd met een glimlach te ontvangen en klantvriendelijkheid staat bij mij dan ook op nummer 1!